Cover voor Bakker Goedhart werft 9 medewerkers met open dag

Bakker Goedhart werft 9 medewerkers met open dag

Teams in het licht

Bakbekwaam wil de komende periode (teams van) medewerkers van bakkerijen in het licht zetten. Deze keer is dat een team van Bakker Goedhart in Emmeloord, dat samen met verschillende uitzendbureaus door middel van een open dag 9 nieuwe medewerkers wist te werven.

Coördinator in- en doorstroom Rianne Popken van Bakker Goedhart werkte samen met de bakkerijmanager en een aantal uitzendbureaus het idee uit om een open dag te organiseren voor potentiële werknemers. “Elk uitzendbureau kreeg opdracht voor het werven van een speciale functiegroep. Samen zorgden we voor regionale bekendheid in de krant”, legt Rianne uit.   

Grote belangstelling

Potentiële werknemers kregen tijdens de open dag een rondleiding en mochten onder begeleiding van een van de bakkers een overheerlijk kaas-uienbrood bakken. De belangstelling voor de open dag was groot – zelfs zo groot dat meerdere collega’s uit het bedrijf moesten bijspringen om kandidaten te begeleiden. En met succes, vertelt Rianne: “De open dag leverde, naast de kaas-uienbroden, 2 leerling-operators inpak, 2 verdelers, 2 vakantiekrachten en 3 leerling-bakkers op. De inspanningen van al onze collega’s tijdens de open dag zijn dus zeker beloond – we hebben dit echt met zijn allen gedaan!”

Ken jij collega’s of medewerkers die je in het licht wilt zetten op Bakbekwaam? Laat het ons weten!

Nieuws uit de branche