Cover voor Bedrijfsontwikkelplan 2023 van start

Bedrijfsontwikkelplan 2023 van start

Nog een paar plaatsen beschikbaar

De eerste bakkerijen zijn onlangs van start gegaan met het Bedrijfsontwikkelplan 2023. In drie sessies gaan ze aan de slag met de bedrijfsdoelstellingen, de landelijke en regionale trends, de mogelijkheden van de medewerkers en mogelijke opleidingen. Doel is om het bedrijf en de medewerkers klaar te maken voor de toekomst.

De trajecten van het Bedrijfsontwikkelplan zijn op maat en worden per bedrijf ingepland. De begeleidende adviseur zet de ideeën die tijdens de sessies naar voren komen om in een concreet plan voor dat specifieke bedrijf.

Wat is het Bedrijfsontwikkelplan?

De Stichting Bakkracht helpt met het Bedrijfsontwikkelplan bakkerijen op weg naar duurzame inzetbaarheid.

  • Een Bedrijfsontwikkelplan ondersteunt bij het gericht opleiden van medewerkers, zodat zij duurzaam inzetbaar zijn en blijven.
  • Het Bedrijfsontwikkelplan geeft aan waar het bedrijf naartoe wil, welke kennis, vaardigheden en functies hiervoor nodig zijn, en hoe medewerkers zich kunnen ontwikkelen binnen de ontwikkeldoelen van het bedrijf en hun eigen behoeftes.

Ook meedoen aan het Bedrijfsontwikkelplan in 2023?

Wil je met jouw bedrijf dit jaar nog meedoen aan het Bedrijfsontwikkelplan? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meer informatie lees je op de pagina Bedrijfsontwikkelplan, of mail naar info@bakkracht.nl.

Nieuws van Bakbekwaam in je mailbox?

Wil je eenvoudig op de hoogte blijven van actuele informatie op Bakbekwaam? Abonneer je dan op de Bakbekwaam-nieuwsbrief, en ontvang maandelijks al het nieuws over leren en werken in je mailbox!

Nieuws uit de branche