Cover voor Brochures WGA-gatverzekering 2023

Brochures WGA-gatverzekering 2023

De brochures voor de WGA-gatverzekering bakkerijsector 2023 zijn beschikbaar via Bakbekwaam. Zowel de brochure met informatie voor werkgevers als de brochure met informatie voor medewerkers is geactualiseerd. De actuele brochures kun je downloaden op de pagina WGA-gatverzekering Plus.

Over de WGA-gatverzekering

Met een WGA-gatverzekering kunnen werkgevers hun medewerkers verzekeren tegen de gevolgen van inkomensverlies bij langdurige arbeidsongeschiktheid. De Stichting Aanvullende Voorziening Arbeidsongeschiktheid Bakkerijsector (SAVAB) heeft een mantelovereenkomst voor een WGA-gatverzekering met De Goudse Verzekeringen.

De SAVAB bestaat uit de werkgeversverenigingen NVB voor industriële bakkerijen (opent in nieuw venster), NBOV voor ambachtelijke bakkerijen (opent in nieuw venster) en de werknemersverenigingen FNV (opent in nieuw venster) en CNV Vakmensen (opent in nieuw venster).

Nieuws van Bakbekwaam in je mailbox?

Wil je eenvoudig op de hoogte blijven van actuele informatie op Bakbekwaam? Abonneer je dan op de Bakbekwaam-nieuwsbrief, en ontvang maandelijks al het nieuws over leren en werken in je mailbox!

Nieuws uit de branche