Cover voor Bijbaan in je bakkerij beschikbaar? Download de poster!

Bijbaan in je bakkerij beschikbaar? Download de poster!

Onlangs is de campagne Bijbaan in de bakkerij gestart. De campagne moedigt jongeren aan om te solliciteren naar een (bij)baan bij een bakker in hun buurt. Geïnteresseerde bakkers kunnen daarvoor nu flyers, een poster en materiaal voor sociale media downloaden of bestellen. Daarmee kun je laten zien dat jongeren ook bij jou kunnen solliciteren.

De campagne

De campagne is een initiatief van de Stichting Bakkracht. In de campagne wordt uitgelegd hoe leuk het werk in de bakkerij is; het uiteindelijke doel is om jongeren te stimuleren een carrière in het bakkersvak te kiezen.

Jongeren worden in de campagne aangemoedigd om op de Wereld van de Bakkerij (opent in nieuw venster) een sollicitatieformulier te downloaden en daarmee te solliciteren bij de bakker in hun buurt. Misschien melden zich bij jouw bakkerij binnenkort dus de eerste geïnteresseerden voor een (bij)baan!

Zoek je ook hulp in je bakkerij?

Laat zien dat jongeren bij jouw bedrijf kunnen solliciteren: ondersteun de campagne vanuit de bakkerij met flyers of een poster. Daarnaast kun je via je eigen socialemediakanalen oproepen om te solliciteren bij jouw bakkerij.

Op de website Wereld van de Bakkerij (opent in nieuw venster) kun je eenvoudig flyers en een poster downloaden en zelf afdrukken. De poster kun je eventueel ook als gedrukt exemplaar bestellen. Daarnaast vind je er een video die je kunt gebruiken voor je sociale media.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@bakkracht.nl.

Meer informatie

Nieuws uit de branche