Disclaimer

Website

Bakbekwaam besteedt veel zorg aan de inhoud van deze website, zodat de informatie actueel, betrouwbaar en volledig is. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Zie je dat informatie op deze website niet klopt? Laat het ons dan weten.

Bezoekers en gebruikers van deze website kunnen geen rechten ontlenen aan de inhoud van Bakbekwaam. Sommige links op Bakbekwaam verwijzen naar websites die niet van Bakbekwaam zijn. Wij hebben geen invloed op de inhoud van deze websites. Bakbekwaam is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze website en websites waarnaar links op Bakbekwaam verwijzen.

Chatbot Cao Assistent

Bakbekwaam besteedt veel zorg aan de werking en inhoud van de communicatie met de chatbot Cao Assistent, zodat de informatie van de chatbot actueel, betrouwbaar en volledig is. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Gebruikers van de chatbot kunnen daarom geen rechten ontlenen aan de inhoud van de communicatie met de chatbot. Zie je dat informatie niet klopt? Laat het ons dan weten. Bakbekwaam is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van de chatbot en de inhoud van de communicatie met de chatbot.

E-mail

De informatie in een e-mail van Bakbekwaam is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Alleen de geadresseerde mag deze informatie gebruiken. Is een e-mail van Bakbekwaam niet voor jou bedoeld? Dan vragen wij je de inhoud niet te gebruiken, de afzender direct te informeren en het bericht te verwijderen. 

De informatie in e-mails van Bakbekwaam is vertrouwelijk. Het is niet toegestaan om deze informatie te verspreiden, vermenigvuldigen of openbaar te maken zonder voorafgaande toestemming van Bakbekwaam. Bakbekwaam is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade die verband houdt met risico’s die verbonden zijn aan het elektronisch verzenden van berichten.