Cover voor Deze herfst twee nieuwe FUTUREMAKERS-evenementen

Deze herfst twee nieuwe FUTUREMAKERS-evenementen

Bedrijven en studenten matchen

Tijdens FUTUREMAKERS ontmoeten bedrijven en de volgende generatie elkaar: op een speelse manier mixen en matchen bedrijven en studenten die op zoek zijn naar een baan, leerplek, stage of onderzoeksopdracht. Na eerdere succesvolle edities staan er in de herfst van 2023 twee FUTUREMAKERS-evenementen op de agenda.

Dit bericht is aangepast op 12 en 18 september 2023, omdat deze herfst wordt gefocust op twee in plaats van de vier eerder gemelde evenementen en de datum van het evenement in Vlaardingen is gewijzigd.

FUTUREMAKERS speelt in op de toenemende vraag naar bakkers, operators, kwaliteitsmedewerkers en technologen binnen de bakkerijbranche en andere foodbedrijven. De bedrijven die aanwezig zijn op FUTUREMAKERS, zijn actief in de ambachtelijke of industriële bakkerij, of in de voedingsindustrie. Voor hen blijkt dit een goede gelegenheid om nieuw talent te ontdekken en nieuwe krachten te werven.

Komende herfst is FUTUREMAKERS op:

  • Woensdag 18 oktober in Leeuwarden
  • Donderdag 16 november in Vlaardingen

Meer informatie lees je op www.futuremakers.nu (opent in nieuw venster). Daar kun je je ook aanmelden voor deelname.

FUTUREMAKERS is een initiatief van Stichting Bakkracht, in samenwerking met Bakery Sweets Center (opent in nieuw venster), het Nederlands Bakkerij Centrum (opent in nieuw venster), Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (opent in nieuw venster) en het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

Nieuws van Bakbekwaam in je mailbox?

Wil je eenvoudig op de hoogte blijven van actuele informatie op Bakbekwaam? Abonneer je dan op de Bakbekwaam-nieuwsbrief, en ontvang maandelijks al het nieuws over leren en werken in je mailbox!

Nieuws uit de branche