Cover voor Bedrijfsontwikkelplan: iets voor jouw bedrijf?

Bedrijfsontwikkelplan: iets voor jouw bedrijf?

Vernieuwde en uitgebreide informatie op Bakbekwaam

In de afgelopen periode hebben al aardig wat ambachtelijke en industriële bakkerijen deelgenomen aan het Bedrijfsontwikkelplan. Vraag je je af of dit traject misschien ook iets is voor jouw bedrijf? Kijk dan eens op de vernieuwde pagina over het Bedrijfsontwikkelplan.

Het Bedrijfsontwikkelplan is een traject waarmee je uitzoekt hoe je je bedrijf en je medewerkers voorbereidt op een duurzame toekomst. Het resultaat is een concreet advies en een duidelijk stappenplan. Op de geactualiseerde pagina Bedrijfsontwikkelplan lees je:

  • met wat voor soort vragen je aan de slag kunt
  • hoe het traject eruitziet
  • wat het je oplevert
  • hoeveel tijd je erin investeert
  • welke stappen in het stappenplan kunnen staan, zodat je je doelen bereikt

Proefbakken, meelopen, opleiden

Eerder hebben bedrijven in het traject bijvoorbeeld gewerkt aan de vraag hoe ze kunnen omgaan met de veranderingen die op ze afkomen, hoe ze wendbaar blijven, of wat hun medewerkers willen leren. Het concrete stappenplan voor deze bedrijven bevatte uitkomsten die uiteenlopen van tijd vrijmaken voor proefbakken of het ontwikkelen van nieuwe producten, tot medewerkers laten meelopen met collega’s, een praktijkbegeleider opleiden of een volledig trainingstraject voor medewerkers opzetten.

Meer weten?

Bekijk de geactualiseerde informatie over het Bedrijfsontwikkelplan, of neem contact op met de Stichting Bakkracht via info@bakkracht.nl.

Aanmelden

Dit jaar is een nieuwe ronde van het Bedrijfsontwikkelplan gestart. Ambachtelijke en industriële bakkerijen kunnen, dankzij subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf en Food in Transitie 2030, tegen een geringe eigen bijdrage deelnemen aan het Bedrijfsontwikkelplan. Aanmelden kan via info@bakkracht.nl.

Nieuws uit de branche