Cover voor Nieuwe folders met alle informatie over de vitaliteitsregeling

Nieuwe folders met alle informatie over de vitaliteitsregeling

De informatie over de vitaliteitsregeling in de bakkerijsector is deels vernieuwd: er is nu een uitgebreide folder voor medewerkers en de bestaande folder voor leidinggevenden is gemakkelijker leesbaar gemaakt.

Folders voor medewerkers en leidinggevenden

Het bestaande informatievel voor medewerkers is uitgebreid tot de complete folder ‘De vitaliteitsregeling: extra vrije tijd’. In de folder staat alle belangrijke informatie overzichtelijk op een rijtje en je leest de antwoorden op veelgestelde vragen. Je kunt de folder downloaden of doorbladeren op de pagina over de Vitaliteitsregeling voor medewerkers.

Tegelijkertijd is de bestaande folder voor werkgevers en leidinggevenden vernieuwd. De nieuwe folder ‘Alles over de Vitaliteitsregeling’ is daarbij in een Bakbekwaam-jasje gestoken. De informatie is toegankelijker en bondiger opgeschreven en er zijn links toegevoegd naar informatie op Bakbekwaam. Ook de voorbeeldberekeningen zijn verduidelijkt, door ze in overzichtelijke tabellen te plaatsen. Je kunt de folder downloaden of doorbladeren op de pagina over de Vitaliteitsregeling voor leidinggevenden.

Vragen? Kom langs op Bakkersvak!

Heb je vragen over de vitaliteitsregeling? Mail of bel dan met de Helpdesk Vitaliteitsregeling: info@veiligengezond.nl of 0317 47 12 23. Of kom langs bij de Bakbekwaamstand op Bakkersvak. Je vindt ons tegenover het Brancheplein, vlak bij de ingang van de beurs, op stand A124.

De vitaliteitsregeling

Medewerkers in de bakkerijsector kunnen vanaf hun 60e verjaardag gebruikmaken van de vitaliteitsregeling. De vitaliteitsregeling staat voor 80% werken, 90% loon en 100% pensioenopbouw. Je werkt dus minder uren, verdient 90% van je salaris, en bouwt volledig pensioen op. Zo wordt langer doorwerken makkelijker.

Nieuws uit de branche