Cover voor Informatiebijeenkomst voor kandidaten Meesterexamens 2025

Informatiebijeenkomst voor kandidaten Meesterexamens 2025

Om geïnteresseerde kandidaten meer uitleg te geven over de Meesterexamens in 2025, is er op dinsdagmiddag 9 mei een informatiebijeenkomst in Gouda.

Informatiebijeenkomst voor potentiële kandidaten

De eerstvolgende examens om de titel Meester Boulanger of Meester Patissier te behalen, zijn op 28, 29 en 30 april 2025. Inschrijven voor dat examen kan door een mail te sturen naar info@meestertitel.eu.

Om kandidaten voor de inschrijving beter te informeren, organiseert Vereniging De Meesters een bijeenkomst voor potentiële kandidaten:

  • De bijeenkomst is op 9 mei van 13.00 tot 14.30 uur op het kantoor van de NBOV, Gerbrandyweg 8, Gouda.
  • Bij deze bijeenkomst zijn de bestuursleden van de vereniging aanwezig om vragen te beantwoorden, inclusief een aantal Meester Boulangers en Patissiers.
  • Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk. Dit kan via info@meestertitel.eu.

Meesterexamens 2025

De Meesterexamens vinden in 2025 plaats op een nog bekend te maken locatie. De wedstrijdreglementen voor de beide titels zijn te vinden op de vernieuwde website van de Meesters: www.meestertitel.eu (opent in nieuw venster).

Vereniging De Meesters heeft besloten om de inhuldiging van eventuele nieuwe Meesters los te koppelen van het Meesterexamen. Dit om de nieuwe Meesters een mooi podium te geven, los van de druk van het Meesterexamen. “De Meestertitel behalen is een prestatie van formaat”, benadrukt het bestuur. “De bekroning daarvan verdient een apart moment.” In 2025 vindt de huldiging plaats op 2 juni.

Nieuws uit de branche