Voor nieuwe medewerkers in de ambachtelijke en industriële bakkerij
See the bottom of this page for the link to the English Introductory program for the industrial bakery
Als je voor het eerst gaat werken in een ambachtelijke of industriële bakkerij, is het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten en waar je op moet letten. In het Introductieprogramma kom je alles te weten over werken in de bakkerij, zodat je goed voorbereid aan je baan begint! Bijvoorbeeld:
- Hoe werk je veilig met machines?
- Hoe til je iets zwaars?
- Hoe zit het met bedrijfskleding?
- Hoe zorg je dat de winkel er goed uitziet en dat een klant zich welkom voelt?
- Hoe ga je hygiënisch en veilig om met producten?
Er is een Introductieprogramma voor de ambachtelijke bakkerij, en een voor de industriële bakkerij. Het programma voor de industriële bakkerij is er ook in het Engels (zie onderaan de pagina). Alle programma’s bestaan uit duidelijke filmpjes, aanklikbare afbeeldingen, quizvragen en praktische tips waar je direct wat aan hebt. Hieronder kun je ermee aan de slag.
Welkom in de bakkerij, en succes met je nieuwe baan!
Naar het Introductieprogramma
Klik op de afbeelding of op de link eronder om te beginnen. Het Introductieprogramma opent in een nieuw venster of tab. Je kunt dan eenvoudig een account aanmaken en starten met de introductie.
Ambachtelijke bakkerij
Industriële bakkerij
Industrial bakery
The Introductory program opens in a new window or tab. Create an account and select ‘Working in the industrial bakery’. You can start your introduction straight away.