Cover voor Je team in topvorm? Kom naar Bakbekwaam LIVE!

Je team in topvorm? Kom naar Bakbekwaam LIVE!

Start in Leeuwarden

Dit bericht is aangepast op 1 juni 2023, omdat de geplande middag in Vlaardingen niet doorgaat.

Bakbekwaam start dit jaar met Bakbekwaam LIVE – Teams in Topvorm: afwisselende middagen met workshops over gezondheid, financiële toekomst en communicatie. Daarmee brengen we de informatie op Bakbekwaam in ‘live’ bijeenkomsten naar iedereen in de bakkerijsector: regionaal en interactief, helder en overzichtelijk.

Je kunt je nu aanmelden voor de bijeenkomst op 20 juni 2023 in Leeuwarden. Na de zomer volgen meer middagen verspreid over Nederland. Het programma is voor alle middagen in grote lijnen hetzelfde.

Teams in Topvorm

Bakbekwaam LIVE – Teams in Topvorm biedt je een interactief programma met de powersessie Nachtwerk is topsport en de workshops Financieel fit en Gezond aan het werk blijven. In de workshop Hoe bedoel je?! Communiceren met jongeren ontdek je op een luchtige manier hoe jongeren naar de wereld kijken, zodat je je communicatie kunt aanpassen: in vacatures, bij sollicitaties en onderling als collega’s in het bedrijf. Tot slot laat een bekende bakker of banketbakker zien hoe je een gezond en aantrekkelijk product maakt dat verkoopt.

De middagen zijn bedoeld voor teams van medewerkers, leidinggevenden en ondernemers in de ambachtelijke en industriële bakkerij. Kom dus bij voorkeur samen met je team, want dan profiteer je optimaal van de middag.

Meld je nu aan: deelnemen is gratis

Vooraf aanmelden voor Bakbekwaam LIVE – Teams in Topvorm is noodzakelijk; deelname is gratis voor werkgevers en werknemers van bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf en voor leden (thema 4) van het Bakkers Pensioenfonds. Voor overige werkgevers of werknemers zijn de middagen niet toegankelijk.

Op de hoogte blijven van dit onderwerp?

Wil je eenvoudig op de hoogte blijven van actuele informatie op Bakbekwaam? Abonneer je dan op de Bakbekwaam-nieuwsbrief, en ontvang maandelijks al het nieuws over leren en werken in je mailbox!

Nieuws uit de branche