Cover voor Loonberekeningsmodule

Loonberekeningsmodule

Maak een pro-formaloonberekening

De loonberekeningsmodule is momenteel niet beschikbaar vanwege onderhoud. 

Werk je in de ambachtelijke of industriële bakkerij? Met de loonberekeningsmodule kun je zelf een pro-formaloonberekening (bruto-nettoloonberekening) maken voor je functie.

Ben je werkgever in de ambachtelijke of industriële bakkerij? Bereken met deze loonberekeningsmodule wat een (toekomstige) medewerker volgens de cao bruto en netto in een bepaalde functie verdient. De module voorkomt dat per ongeluk cao-toeslagen worden vergeten. Daarnaast berekent de module een goede indicatie van de werkgeverslasten. 

  • De gegevens in de loonberekeningsmodule zijn aangepast naar de laatste CAO Bakkersbedrijf, met loontabellen en functie-indelingen die gelden per 1 januari 2020 voor maandloon, en per 29 december 2019 voor 4-wekenloon. Hierbij is rekening gehouden met de verhoging van het minimum(jeugd)loon per 1 juli 2020.
  • De module berekent ook het bruto-nettoloon voor deelnemers aan de vitaliteitsregeling en neemt de premie van de verplichte private aanvulling WW (3e WW-jaar) en de vrijwillige, maar belangrijke WGA-gatverzekering in het overzicht mee.
  • Bij elke stap staat aan de rechterzijde van het scherm informatie met een toelichtende tekst. 

Let op:

  • Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.
  • De module is geen vervanging van de periodieke loonstrook van de loonadministratie. Deze bevat meestal meer informatie, en ook specifieke werknemersinformatie. 

Meer informatie

Bel het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf op 085 487 82 50 of mail naar info@sociaalfondsbakkersbedrijf.nl.