Cover voor Nieuwe website De Meesters

Nieuwe website De Meesters

Vereniging De Meesters, de vereniging van alle Meesters Boulanger en Patissier van Nederland, heeft een nieuwe website: www.meestertitel.eu. Later dit jaar volgt ook het nieuwe Instagramaccount van de Meesters.

Op de nieuwe website vind je een overzicht van alle Meesters: zeven Meesters Boulanger en drie Meesters Patissier. Ook zijn er foto’s van de Meesterwerken, die zijn gemaakt op de Meesterexamens waarop de Meesters hun titels behaalden. Daarnaast is er allerlei informatie over de Meesters te vinden, zoals informatie over de Meesterexamens.

De Vereniging wil actiever gaan communiceren: “Wij willen namens de Meesters meer naar buiten treden om bekendheid te geven aan het prachtige vak van brood- en banketbakkers”, aldus de Vereniging. “Wij willen talent in de sector ondersteunen en deze toppers verleiden om ook eens deel te nemen aan een Meesterexamen.” 

Volgende Meesterexamens

De eerstvolgende Meesterexamens zijn op 28, 29 en 30 april 2025. De inschrijfformulieren voor de beide titels zijn te vinden op de vernieuwde website, net als de wedstrijdreglementen. Kijk daarvoor op www.meestertitel.eu (opent in nieuw venster).

Nieuws uit de branche