Cover voor Online talkshow over Trendrapport Bakkerijsector 2022

Online talkshow over Trendrapport Bakkerijsector 2022

Meld je aan voor Blik op de Toekomst op 27 januari

Op donderdag 27 januari publiceert het Nederlands Bakkerij Centrum het Trendrapport Bakkerijsector 2022 in een hybride versie: als gedrukt rapport en als online portal. Dit trendrapport kwam tot stand via financiering van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf en medewerking van veertien branchepartijen. In een online talkshow bespreken alle spelers uit de branche die dag wat de cijfers en trends betekenen voor de toekomst van de sector.

Oplossingen van branchepartijen

De online talkshow Blik op de Toekomst is een bijeenkomst in de serie kennissessies van het Nederlands Bakkerij Centrum. Op 27 januari is de talkshow in het World Food Center in Ede online live te volgen. Dagvoorzitter Ivo van Dijkhuizen leidt de tafelgenoten en het online publiek door twee thema’s die ook in het rapport aan bod komen: Mensen en Producten. Je beleeft online hoe verschillende branchepartijen denken over de sterkten, zwakten, kansen en bedreigingen die er zijn. En vooral: welke oplossingen ze zien. Via de chat kun je meedoen aan polls, meediscussiëren en vragen stellen.

Wie van je organisatie praat mee?

Ben je benieuwd naar trends in de bakkerijbranche en hoor je graag uit eerste hand hoe spelers binnen de branche over toekomstmogelijkheden denken? Meld je direct online aan. Of bekijk voor wie binnen je organisatie deze bijeenkomst waardevol is. Deelname is gratis. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt later meer informatie over het programma.

Nieuws uit de branche