Cover voor Overzicht subsidies opleiden en ontwikkelen geactualiseerd

Overzicht subsidies opleiden en ontwikkelen geactualiseerd

Voor veel trainingen, workshops en opleidingen kun je subsidie krijgen. Er zijn veel verschillende regelingen: subsidies die specifiek voor de bakkerijbranche gelden, landelijke regelingen van de overheid en subsidies die gelden in een bepaalde regio. Het overzicht van al die regelingen is nu bijgewerkt.

Verschillende subsidieregelingen

  • Branche: in de bakkerijbranche subsidieert het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf specifieke trainingen, en is er de opleidingsvoucher.
  • Landelijk: onder andere de STAP-regeling, de NL leert door-subsidie, de SLIM-subsidie en de subsidies die vallen binnen het programma van FIT 2030.
  • Regionaal: in verschillende regio’s zijn er aparte subsidies voor de instroom of het ontwikkelen van medewerkers.

Op Bakbekwaam vind je informatie over de branche- en landelijke subsidies en over de regionale subsidies voor trainingen en opleidingen.

Gebruik je een regionale subsidie?

De lijst met regionale subsidies op Bakbekwaam is nog niet volledig en wordt regelmatig aangevuld. Maak jij gebruik van een regionale subsidie die niet op Bakbekwaam staat, zou je dit dan door willen geven via info@bakkracht.nl? Dan zorgt Bakkracht ervoor dat de lijst wordt uitgebreid, zodat andere bedrijven in de regio hier ook van kunnen profiteren.

Nieuws van Bakbekwaam in je mailbox?

Wil je eenvoudig op de hoogte blijven van actuele informatie op Bakbekwaam? Abonneer je dan op de Bakbekwaam-nieuwsbrief, en ontvang maandelijks al het nieuws over leren en werken in je mailbox!

Nieuws uit de branche