Cover voor Pensioen voor je medewerkers

Pensioen voor je medewerkers

Als werkgever in de bakkersbranche regel je, volgens de wet, het pensioen voor je medewerkers. Zij bouwen pensioen voor zichzelf op bij het Bakkers Pensioenfonds. Ook een eventuele partner en kinderen zijn verzekerd van inkomen bij overlijden van de medewerker.

Regel alles online

Heb je vragen over het pensioen voor je medewerkers? Of wil je een wijziging doorgeven? Op de website van het Bakkers Pensioenfonds (opent in nieuw venster) vind je snel alle informatie die je nodig hebt. Ook vind je hier handige tips en checklists. Bijvoorbeeld voor nieuwe medewerkers of medewerkers die met pensioen gaan.

Gratis informatiebijeenkomst over pensioen voor je medewerkers

Pensioen kan een ingewikkeld onderwerp zijn. Pensioenconsulent Marik Wiersma komt daarom graag langs om alle pensioenvragen van je medewerkers te beantwoorden. Meer informatie? Stuur dan een e-mail naar consulent@bakkerspensioen.nl.

Persoonlijk videogesprek voor medewerkers

Wil je medewerker een persoonlijk gesprek over pensioen en de keuzes die hij of zij heeft? Dat kan met het gratis online videogesprek over het pensioen (opent in nieuw venster). Gewoon vanuit huis, wanneer het je medewerker uitkomt. 

Over het Bakkers Pensioenfonds

Het Bakkers Pensioenfonds heeft een bestuur, een raad van toezicht en een verantwoordingsorgaan. Samen zetten ze zich in voor het pensioen van 150.000 mensen in de bakkerijsector.