Waarom willen jonge mensen in de bakkerij werken? En wat zorgt ervoor dat zij bij…
Voor leidinggevenden

Ontdek hoe je de nieuwe generatie medewerkers behoudt

Doe mee met de pilot Nachtwerk!
Veilig en Gezond in het bakkersbedrijf organiseert dit jaar opnieuw de pilot Nachtwerk. Deze pilot…

Vernieuwde ATEX-handleidingen voor ambacht en industrie
De ATEX-handleidingen voor de ambachtelijke en industriële bakkerij zijn onlangs vernieuwd. De ATEX-richtlijnen zijn erop…

Meld je nu aan voor het Bedrijfsontwikkelplan 2025
Met het Bedrijfsontwikkelplan zoek je gericht uit hoe je je bedrijf en je medewerkers voorbereidt…

Intensieve promotie bakkersvak tijdens Skills the Finals
Op 20 en 21 maart 2025 is Skills the Finals in de RAI Amsterdam. De…

Brochures WGA-gatverzekering voor 2025
De brochures voor de WGA-gatverzekering bakkerijsector zijn geactualiseerd voor 2025. Je kunt ze downloaden op…

Salaristabellen per 1 januari 2025 beschikbaar
De salaristabellen die gelden met ingang van 1 januari 2025 voor de industriële en ambachtelijke…

FutureMakers 2024: volop succesvolle matches
Begin oktober waren er twee FutureMakers-evenementen: in Leeuwarden en in Vlaardingen. Tijdens dit evenement konden…

Tijd voor oliebollen: tips om veilig met frituurolie te werken
Tegen het einde van het jaar draaien de frituren en oliebollenlijnen overuren. Voor veel bakkers…

Webinar ‘Werken met de vernieuwde RI&E’
Veilig en Gezond in het bakkersbedrijf organiseert in december een gratis webinar voor iedereen die…