Cover voor Basis Boulangerie

Basis Boulangerie

Duur
4 dagen
Locatie
Zaandam
Kosten
€ 995, subsidie mogelijk
Uitvoerder
Bakery Institute

Doelgroep

Bakkerijmedewerkers

Inhoud

In deze training ontdek je de invloed van verschillende kneedprocessen, fermentatieprocessen en hydratatieprocessen op het eindresultaat. Ook wordt ingezoomd op bloemkwaliteit en het werken met poolish en desem. Verder kan het maken van deegberekeningen en het belang van planning en organisatie niet ontbreken.

Je maakt onder andere meergranenbrood met poolish, melkbrood, ciabatta met olijven, speltbrood met kookstuk, baguette, volkorenbrood en vloerkadetten.

Subsidie

  • Deze training kost € 995. Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.
  • Vanaf 1 maart 2022 komt deze training in aanmerking voor de STAP-subsidie (€ 1.000 per jaar).