Cover voor Beter banket

Beter banket

Duur
2 dagdelen
Locatie
Incompany
Kosten
€ 2.195 per groep, subsidie mogelijk
Uitvoerder
FoodBase

Doel

Optimalisering en verbetering van het banketassortiment en productiewijze.

Doelgroep

Banketbakkers.

Inhoud

In deze training gaat onze vaktechnische trainer samen met het team banketbakkers aan de slag met het banketassortiment, de productiewijze, de afwerking en de opslag. De trainer bespreekt de huidige kwaliteit en stelt een verbeteradvies op, om hiermee vervolgens samen aan de slag te gaan.

De training bestaat uit 2 dagdelen (3,5 uur per dagdeel) en heeft een voorbereidingsopdracht.

Bezoek en analyse (dagdeel 1) 

Tijdens een bezoek aan de (banket)bakkerij analyseert de trainer de huidige kwaliteit van een van de productgroepen. Ook bespreekt hij de voorbereidingsopdracht met het team. Er wordt gezamenlijk een overzicht gemaakt van de bevindingen, waarna trainer en team samen bepalen waarmee zij aan de slag willen.

Aan de slag (dagdeel 2) 

De trainer gaat samen met het team aan de slag met één of meer verbeterpunten, zoals professionaliseren van de afwerking en eigen decoraties, maken van eigen vullingen, of berekenen van kost- en verkoopprijs (marges).

Resultaat

Optimalisering en verbetering van het banketassortiment en productiewijze, tevreden klanten, geïnspireerd personeel en een mogelijk hogere omzet.

Subsidie

Deze training wordt gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf: de training kost € 2.195 per groep, na aftrek van de subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dat € 1.207,25 per groep, exclusief btw.