Doel
In deze workshop Broodkeuren ga je aan de slag met jullie broodproduct (groot- en kleinbrood). Medewerkers kunnen na afloop afwijkingen beter herkennen en voorkomen, en weten nóg beter welke stappen in het proces het eindproduct negatief kunnen beïnvloeden.
Doelgroep
Medewerkers van ambachtelijke en industriële bakkerijen.
Beschrijving
Uitgaande van het eindproduct kijken we naar:
- kruim
- taille
- korstkleur en dikte
- celgrootte
- bakgeur
- vervuiling
Tijdens de workshop komen de volgende zaken aan bod die invloed hebben op het eindproduct:
- grondstoffen
- kneden
- temperatuur
- rijzen
- bakken
De workshop gaat over jullie producten en productieproces. Aan de orde komen ook de kennis van de medewerkers en de productieomstandigheden in het bedrijf.
Subsidie
Deze training wordt gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf: de training kost € 895 per groep, na aftrek van de subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dat € 581,75 exclusief btw.