Cover voor Broodkeuren – incompany

Broodkeuren – incompany

Duur
1 dagdeel
Locatie
Incompany
Kosten
€ 985 per groep, subsidie mogelijk
Uitvoerder
FoodBase

Doel

In deze workshop Broodkeuren ga je aan de slag met jullie broodproduct (groot- en kleinbrood). Medewerkers kunnen na afloop afwijkingen beter herkennen en voorkomen, en weten nóg beter welke stappen in het proces het eindproduct negatief kunnen beïnvloeden.

Doelgroep

Medewerkers van ambachtelijke en industriële bakkerijen.

Beschrijving

Uitgaande van het eindproduct kijken we naar:

  • kruim
  • taille
  • korstkleur en dikte
  • celgrootte
  • bakgeur
  • vervuiling

Tijdens de workshop komen de volgende zaken aan bod die invloed hebben op het eindproduct:

  • grondstoffen
  • kneden
  • temperatuur
  • rijzen
  • bakken

De workshop gaat over jullie producten en productieproces. Aan de orde komen ook de kennis van de medewerkers en de productieomstandigheden in het bedrijf.

Subsidie

Deze training wordt gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf: de training kost € 985 per groep, na aftrek van de subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dat € 640,25 exclusief btw.

Deze training is ook op open inschrijving beschikbaar.