Cover voor Delizioso gelato

Delizioso gelato

Duur
4 dagen
Locatie
Zaandam
Kosten
€ 995, subsidie mogelijk
Uitvoerder
Bakery Institute

Doelgroep

Bakkerijmedewerkers

Inhoud

In Italië is het maken van heerlijk ijs op basis van eerlijke grondstoffen haast tot een religie verheven. IJs maken is niet alleen een passie voor de Italianen, het is een kunst die al jaren van generatie op generatie wordt doorgegeven. In deze training gaan wij vanuit deze basis verder. We gaan ijssoorten maken op basis van de allermooiste grondstoffen uit Italië. Naast het maken van heerlijk ijs gaan we ook in op de berekening van een goede mix en invloed van de grondstoffen. En zie je ineens dat je met verschillende verhoudingen heel verschillend ijs kunt maken met vrijwel dezelfde grondstoffen. Ook maken we een vitrineplan en zorgen voor een efficiënt productieproces.

Je maakt onder andere diverse soorten roomijs met en zonder variegato, sorbetijs en meer.

Subsidie

  • De training kost € 995. Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.
  • Vanaf 1 maart 2022 komt deze training in aanmerking voor de STAP-subsidie (€ 1.000 per jaar).