Cover voor Desem en vertraagde processen

Desem en vertraagde processen

Duur
3 dagen
Locatie
Zaandam
Kosten
€ 995, subsidie mogelijk
Uitvoerder
Bakery Institute

Doelgroep

Bakkerijmedewerkers

Inhoud

In deze training verdiep je je helemaal in desem, je start zelf een cultuur en de natuurlijke controle over vertraagde processen wordt praktisch onderzocht. En natuurlijk zonder BVM’s! Ook gaan we bakken met andere oergranen en ga je met een ruim scala aan recepturen terug naar het bedrijf om snel zelf aan de slag te gaan met de opgedane kennis.

Je maakt onder andere focaccia, ciabatta, boerenbrood, tourte de seigle, tourte aux alouettes, groentebroodjes en verschillende soorten baguettes.

Subsidie

  • De training kost € 995. Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.
  • Vanaf 1 maart 2022 komt deze training in aanmerking voor de STAP-subsidie (€ 1.000 per jaar).