Cover voor Desserttaarten en gebak

Desserttaarten en gebak

Duur
2 dagen
Locatie
Zaandam
Kosten
€ 495, subsidie mogelijk
Uitvoerder
Bakery Institute

Doelgroep

Bakkerijmedewerkers

Inhoud

In deze training staan verschillende desserttaarten en gebakjes centraal. Je maakt basisbiscuits en degen en leert de onderlinge verschillen. Ook maak je de lekkerste interieurs en mousses. Je leert over smaakcombinaties en bereidingswijzen. Uiteraard maak je het af met een strakke glanzende glaçage en passende decoraties. Wil je meer leren over afwerkingen en decoraties, kies dan voor de tweedaagse Gelegenheidstaarten [link].

Je maakt onder andere Duchessebiscuit, Sacherbiscuit, Jocondebiscuit, amandel- en cacaocrumble, koffie anglaise, citroen crèmeux, gezouten karamel, en verschillende fruitmousses en compotes.

Subsidie

  • De training kost € 495. Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.
  • Vanaf 1 maart 2022 komt deze training in aanmerking voor de STAP-subsidie (€ 1.000 per jaar).