Cover voor Eclairs en soezen

Eclairs en soezen

Duur
2 dagen
Locatie
Zaandam
Kosten
€ 495, subsidie mogelijk
Uitvoerder
Bakery Institute

Doelgroep

Bakkerijmedewerkers

Inhoud

In deze tweedaagse training leer je de kneepjes van het maken van een perfect soezenbeslag en uiteenlopende toepassingen uit de Franse soezenwereld. Denk aan een ouderwetse choux à la crème of een diversiteit aan eclairs met een strakke glaçage en decoratie. Ook een religieuse is een klassieker met veel mogelijkheden zoals een vulling van chocolade, koffie of frambozen. Bovendien kun je ook nog de hartige weg bewandelen met het soezenassortiment, zoals met gougères. Al met al een flinke dosis inspiratie voor de patisserie en je spijkert je Franse taal weer wat bij!

Je maakt onder andere diverse moderne eclairs en klassieke soezen, onder meer een soezentaart.

Subsidie

  • De training kost € 495. Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.
  • Vanaf 1 maart 2022 komt deze training in aanmerking voor de STAP-subsidie (€ 1.000 per jaar).