Cover voor Gastvrijheid

Gastvrijheid

Duur
2 dagdelen
Locatie
Incompany
Kosten
€ 2.145, subsidie mogelijk
Uitvoerder
FoodBase

Doelgroep

Ondernemers, winkelmedewerkers

Inhoud

Kennis van verkoop, kennis van klanttypes en het beheersen van de juiste verkoopvaardigheden is een must om deze training te kunnen volgen. In twee losse dagdelen verken je het thema gastvrijheid en leer je hoe je daar zelf invulling aan kunt geven in het eigen bedrijf. Hoe zorg je voor een ‘wow’-gevoel bij de klanten? Hoe krijg je de gunfactor? Hoe zet je net dat stapje extra waardoor mensen positief verrast worden en terug blijven komen? Hoe maak je van een klant een gast?

Gastvrijheid is maatwerk, dus het is aan jullie om bij iedere bezoeker opnieuw in te spelen op dat wat nodig is. Daar gaan we mee aan de slag. We inspireren elkaar en natuurlijk bespreken voorbeelden uit de praktijk. Maar je zal vooral aangemoedigd worden om out of the box te kijken naar hoe je een nóg persoonlijker gastvrouw of gastheer in de winkel kunt zijn. In de periode tussen de trainingsdagen experimenteer je direct met dat wat geleerd is. Je zult verrast zijn over de positieve reacties van de klanten. En natuurlijk ook over de indirecte invloed daarvan op de verkoopresultaten. Je gaat ervaren hoeveel voldoening het geeft om vanuit echt contact je functie te vervullen.

Subsidie

Deze training wordt gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf: de training kost € 2.145 per groep, na aftrek van de subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dat € 1.179,75 per groep, exclusief btw.