Cover voor Handgemaakt brood: glutenvrij

Handgemaakt brood: glutenvrij

Duur
1 dag
Locatie
Zaandam
Kosten
€ 195, subsidie mogelijk
Uitvoerder
Bakery Institute

Doelgroep

Bakkerijmedewerkers

Inhoud

Aan de slag met diverse glutenvrije broodsoorten die bovendien lekker zijn voor mensen zonder intolerantie. We maken gebruik van onder meer maismeel, boekweitmeel, havermeel en kastanjemeel.

Je maakt onder andere volkoren bruin busbrood (boekweit, haver, bruine rijst en kastanjemeel), pain rustique (gewelde rozijnen, krenten en walnoten) en Scandinavisch zadenbrood (gefermenteerde zaden).

Subsidie

  • De training kost € 195 inclusief lunch. De training is btw-vrij. Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.
  • Vanaf 1 maart 2022 komt deze training in aanmerking voor de STAP-subsidie (€ 1.000 per jaar).