Cover voor Hygiënisch werken (voedselveiligheid) – incompany

Hygiënisch werken (voedselveiligheid) – incompany

Duur
5 dagdelen
Locatie
Incompany
Kosten
Maatwerk, subsidie mogelijk
Uitvoerder
Lentiz

Doel

Je krijgt inzicht in persoonlijke hygiëne en besmettingsbronnen en kunt volgens de juiste richtlijnen werken. Hiermee kan je onderstaande vragen beantwoorden:

  • Wat is persoonlijke hygiëne en waarom is dit zo belangrijk in foodbedrijven?
  • Wat zijn kritische vervuilingsplaatsen binnen een foodbedrijf?
  • Wat zijn besmettingsbronnen van virussen en bacteriën en hoe neutraliseer je deze?
  • Wat wordt bedoeld met ‘voedselveiligheid’ en waarom is dit belangrijk?

Doelgroep

Starters in de levensmiddelenindustrie die moeten leren hoe ze aan de strenge hygiëne-eisen voldoen tijdens hun werk.

Inhoud

Deze training bestaat uit:

  • 4 theorielessen van 2,5 uur die gericht zijn op hygiënisch werken in de levensmiddelenindustrie en jou alles hier alles over leren.
  • 1 praktijkles waarin je de opgedane theoretische kennis over hygiënisch werken toepast in de praktijk, onder begeleiding van een vakexpert.

Kosten en subsidie

De kosten voor deze incompany-training zijn afhankelijk van de wensen van het bedrijf. Bakkers die aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf afdragen, komen in aanmerking voor 35% subsidie over het bedrag exclusief btw. Mail daarvoor de factuur van de training naar info@sociaalfondsbakkersbedrijf.nl. De factuur moet de volgende gegevens bevatten: industrie of ambacht, aantal deelnemers aan de training, en datum/data en kosten van de training.

Deze training is ook beschikbaar via open inschrijving.