Doel
Je krijgt inzicht in persoonlijke hygiëne en besmettingsbronnen en kunt volgens de juiste richtlijnen werken. Hiermee kan je onderstaande vragen beantwoorden:
- Wat is persoonlijke hygiëne en waarom is dit zo belangrijk in foodbedrijven?
- Wat zijn kritische vervuilingsplaatsen binnen een foodbedrijf?
- Wat zijn besmettingsbronnen van virussen en bacteriën en hoe neutraliseer je deze?
- Wat wordt bedoeld met ‘voedselveiligheid’ en waarom is dit belangrijk?
Doelgroep
Starters in de levensmiddelenindustrie die moeten leren hoe ze aan de strenge hygiëne-eisen voldoen tijdens hun werk.
Inhoud
Deze training bestaat uit:
- 4 theorielessen van 2,5 uur die gericht zijn op hygiënisch werken in de levensmiddelenindustrie en jou alles hier alles over leren.
- 1 praktijkles waarin je de opgedane theoretische kennis over hygiënisch werken toepast in de praktijk, onder begeleiding van een vakexpert.
Kosten en subsidie
De training kost € 760,- excl. 21% btw. Bakkers die aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf afdragen, komen in aanmerking voor 35% subsidie over het bedrag exclusief btw. Mail daarvoor de factuur van de training naar info@sociaalfondsbakkersbedrijf.nl. De factuur moet de volgende gegevens bevatten: industrie of ambacht, aantal deelnemers aan de training, en datum/data en kosten van de training.
Deze training is ook beschikbaar als incompany-training.