Cover voor Leidinggeven (verdieping)

Leidinggeven (verdieping)

Duur
4 dagdelen
Kosten
€ 995, subsidie mogelijk
Uitvoerder
FoodBase

Doel

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn? Op welke wijze wil jij medewerkers motiveren en stimuleren? In de training Leidinggeven – verdieping leer jij hoe jij je medewerkers op een positieve wijze kunt motiveren en stimuleren.

Doelgroep

Iedereen in de bakkerij die leidinggeeft en de training ‘Leidinggeven op de werkvloer’ of een vergelijkbare training heeft gevolgd (industrie, ambacht en verkoop).

Beschrijving

Natuurlijk wil je graag de gestelde doelen halen, maar dat kun je niet alleen. Samen met de andere medewerkers in je bedrijf ga je daarmee aan de slag. Jouw rol als leidinggevende is hierbij van groot belang. Hoe je medewerkers coacht en hen een stap verder brengt binnen hun taken en verantwoordelijkheden, leer je in deze training. De training is praktijkgericht en de trainingsbijeenkomsten vragen een actieve deelname. Je leert niet alleen van de trainer en door veel te oefenen, maar je leert ook van elkaar.

De training Leidinggeven – verdieping bestaat uit vier inspirerende trainingsbijeenkomsten. Bij een van de bijeenkomsten is naast de trainer ook een acteur aanwezig om niet alleen met elkaar, maar ook met een ‘vreemde’ het coachend leidinggeven te oefenen. Je kunt direct na afloop van de training in je bedrijf aan de slag met de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan.

Subsidie

Deze training wordt gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf: de training kost € 995, na aftrek van de subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dat € 547,25 exclusief btw.