Cover voor Leidinggeven op de werkvloer (basis)

Leidinggeven op de werkvloer (basis)

Duur
4 dagdelen
Locatie
Omgeving Utrecht
Kosten
€ 995, subsidie mogelijk
Uitvoerder
FoodBase

Doel

  • Succesvol leidinggeven, de medewerkers inspireren en motiveren.
  • Medewerkers de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren.
  • Groeien als leidinggevende en nieuwe vaardigheden leren.

Doelgroep

Iedereen in de bakkerij die leidinggeeft of dit gaat doen (industrie, ambacht en verkoop).

Beschrijving

In de training leer je met welke vaardigheden je effectief leiding kunt geven. Je maakt kennis met de verschillende stijlen van leidinggeven en communiceren en kijkt welke het beste bij jou passen. Je leert met voorbeelden uit de praktijk hoe je beter met conflicten en weerstanden om kunt gaan. In de training komen ook verschillende vormen van overleg aan bod waar jij als leidinggevende mee te maken krijgt. De training is praktijkgericht en de trainingsbijeenkomsten vragen een actieve deelname. Je leert niet alleen van de trainer en door veel te oefenen, maar uiteraard ook van elkaar.

De training is een combinatie van online leren en vier inspirerende trainingsbijeenkomsten. Bij een van de trainingsbijeenkomsten is naast de trainer ook een acteur aanwezig. Zo wordt er niet alleen met elkaar, maar ook met een ‘vreemde’ het leidinggeven geoefend. Je kunt direct na afloop van de training in de praktijk aan de slag met de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan. Het verkrijgen van kennis doe je op een leuke en laagdrempelige manier in de online leeromgeving die deel uit maakt van de training. In de online leeromgeving vind je alle kennis en informatie die nodig is als voorbereiding en tijdens de trainingsbijeenkomsten. En natuurlijk kun je deze kennis na de training ook nog eens doornemen.

Subsidie

Deze training wordt gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf: de training kost € 995, na aftrek van de subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dat € 547,25 exclusief btw.