Doelgroep
Afgeronde training Basis Chocolaterie
Inhoud
Een combinatie van klassiek en modern staat centraal. Het assortiment is bovendien rationeel te produceren, zodat het ook financieel aantrekkelijk is. Wij laten je de tips en trucs zien. De opleiding bevat zowel items mét als zonder mallen. Wees onderscheidend, zet je winkel vol met een modern najaarschocolade-assortiment en verbluf je klanten met je vakmanschap!
Voor deze training is de Basis Chocolaterie vereist, of een gedegen voorkennis van het tempereren en verwerken van chocolade.
Je gaat aan de slag met chocolade passend bij de herfst en feestdagenperiode, denk aan verschillende pralinévullingen (onder andere hazelnoot, pecan en pistache), herfstflikken, vormbonbons, mallen in herfstthema (onder andere kleuren met cacaoboter), chocolade 3D-figuren en chocoladeletters.
Subsidie
De training kost € 495. Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.