Cover voor Ontwikkelbijeenkomst assessoren: onderbouwen beoordeling

Ontwikkelbijeenkomst assessoren: onderbouwen beoordeling

Duur
1 dagdeel
Locatie
In overleg met het ROC
Kosten
€ 112, subsidie mogelijk
Uitvoerder
FoodBase

Doel

Je bent assessor en beoordeelt regelmatig examenkandidaten van het ROC tijdens hun praktijkexamens, of gaat dit doen. Om assessor te blijven en je kennis en vaardigheden te onderhouden en verbreden, moet je één keer per vier jaar een ontwikkelbijeenkomst bijwonen. Dit zijn korte bijeenkomsten met een duidelijk thema.

Doelgroep

Assessoren uit de ambachtelijke bakkerij (praktijkbegeleiders) en onderwijs (docenten) die de assessorentraining hebben gevolgd en die zijn ingeschreven in het assessorenregister van Examenwerk.

Beschrijving

De bijeenkomst is een combinatie van korte, toegepaste theorie en veel praktijkvoorbeelden en oefeningen.

Thema 1:Onderbouwen van de beoordeling
Beoordelen is goed observeren, op basis daarvan beoordelen en die beoordeling onderbouwen. Onderbouwen is niet alleen van belang wanneer een deelnemer een onvoldoende scoort, maar altijd. Hoe je dit doet, is het thema van deze ontwikkelbijeenkomst.

Subsidie

Deze training wordt voor praktijkbegeleiders uit de bakkerijbranche gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. De training kost € 112 per deelnemer bij minimaal 8 deelnemers; na aftrek van de subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf ontvangt het bedrijf van de deelnemer alleen een btw-factuur van € 23,52.