Cover voor Peter Remmelzwaal – Chocoladeshowstuk

Peter Remmelzwaal – Chocoladeshowstuk

Duur
2 dagen
Locatie
Zaandam
Kosten
€ 405, subsidie mogelijk
Uitvoerder
Bakery Institute

Doelgroep

Ervaren vakmensen

Inhoud

In de tweedaagse training krijg je de belangrijkste technieken aangereikt van het maken van showstukken van chocolade. Je leert chocolade verwerken met diverse technieken, zoals chocolade gieten, modelleren, cutteren en airbrushen met cacaoboter. De routine en vaardigheid zul je moeten ontwikkelen door veel met deze technieken aan het werk te gaan. Met deze training als basis en een dosis eigen creativiteit voeg je een extra dimensie toe aan je vakmanschap. Het thema van het te maken showstuk is nog een verrassing.

Je gaat onder andere aan de slag met een grote chocoladebloem, een dier (beeldhouwen), een boomstronk, bladeren (airbrushen).

Subsidie

  • De training kost € 405. Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.
  • Vanaf 1 maart 2022 komt deze training in aanmerking voor de STAP-subsidie (€ 1.000 per jaar).