Cover voor Praktijkbegeleider mbo-niveau 4 boulanger

Praktijkbegeleider mbo-niveau 4 boulanger

Duur
3 dagen
Locatie
Wageningen
Kosten
Volledig gesubsidieerd, alleen btw-factuur
Uitvoerder
FoodBase

Doel

Praktijkbegeleiders bij bedrijven kunnen door middel van deze verkorte training het niveau behalen dat nodig is om leerlingen op mbo-niveau 4 boulanger te begeleiden.

Leerlingen op mbo-niveau 4 boulanger kunnen met hun kennis en nieuwe ideeën een frisse kijk op het bedrijf geven. Veel bedrijven willen deze leerlingen daarom graag als stagiair of bbl-leerling. Voor deze leerlingen is het echter belangrijk om hun stage of bbl-traject te doen bij een bedrijf waar ze voldoende en op het juiste niveau kunnen leren op het vlak van vakkennis, proceskennis, inzicht, innovatie, onderzoek en zelfstandigheid.

Doelgroep

Praktijkbegeleiders van leerlingen mbo-niveau 4 boulanger die al erkend praktijkbegeleider voor niveau 1, 2 en/of 3 zijn.

Beschrijving

Meester Boulanger Wietse Schiere verzorgt zowel het theoretische als het praktische deel van deze training. Het uitgangspunt is omdenken: deelnemers laten kijken met andere ogen, naar nieuwe mogelijkheden, zonder de belemmering van de vaste patronen.

De training wordt vormgegeven aan de hand van vijf pijlers:

  • omdenken
  • desem
  • viennoiserie
  • innovatie
  • de deelnemer boulanger mbo-niveau 4.

Subsidie

Deze training wordt volledig gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Het bedrijf ontvangt alleen een btw-factuur van € 208,95 per deelnemer.