Niveau
mbo 2
Doel
- kwaliteitsverbetering
- meer kennis van product en proces
- minder derving
- beter inzicht in storingen en de oplossingen daarvoor
Doelgroep
Medewerkers en leidinggevenden in de industriële bakkerij.
Beschrijving
De basistraining is voor medewerkers in de industriële bakkerij. Deelnemers gaan actief aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit en de resultaten in de bakkerij. Deze training is een verbeterprogramma: deelnemers leren kwaliteitsbewust werken. Samen met collega’s wordt gewerkt aan oplossingen voor afwijkingen en problemen in de productie. Daarmee kan de bakkerij een nog beter resultaat boeken.
De training is een combinatie van een online leeromgeving en 10 dagdelen praktische training op de locatie van de bakkerij.
Subsidie
Deze training wordt gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf: de training kost € 11.040, na aftrek van de subsidie is dat € 2.760 exclusief btw.