Cover voor Toppraktijk

Toppraktijk

Duur
4 dagen
Locatie
Wageningen
Kosten
€ 2.195, subsidie mogelijk
Uitvoerder
FoodBase

Doel

  • Meer te weten komen over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak.
  • Jezelf verder ontwikkelen en niet alleen diepgaande kennis opdoen over de productie van grootbrood, maar ook zelf praktisch ervaren hoe het beter kan.
  • De kwaliteit van jouw product en productieproces verbeteren.

Doelgroep

Bakkerijondernemers en medewerkers, jong en oud, die meer willen weten, meer willen kunnen en toe zijn aan nieuwe ideeën.

Beschrijving

Meester Boulanger Peter Bienefelt is 4 dagen gastheer en verzorgt tevens 2 dagdelen training. Naast informatie en training over de werking van grondstoffen delen verschillende toppers uit de branche hun ervaring, kennis en kunde en passie tijdens deze training. Trainers zijn onder anderen: Kees Goos, Peter Bienefelt, Ivo Vliegendehond en Hans Som. Alle trainingssessies staan in het teken van de praktijk. Zowel tijdens het bakken als op basis van vooraf gedane bakproeven wordt gekeken naar zaken waar het in de praktijk tijdens het proces fout kan gaan en hoe je dit kunt voorkomen en oplossen.

Deze training vindt plaats in Wageningen, in de bakkerijen van FoodBase.

Subsidie

Deze training wordt gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf: de training kost € 2.195, na aftrek van de subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dat € 1.207,25 exclusief btw.