Cover voor Verkoop op maat

Verkoop op maat

Duur
4 dagdelen
Locatie
Incompany
Kosten
€ 3.575,- per groep, subsidie mogelijk
Uitvoerder
FoodBase

Doel

Vergroten kennis over verkoop en producten.

Doelgroep

Startende verkoopmedewerkers en medewerkers met meer ervaring die behoefte hebben aan verbetering van hun bestaande kennis en vaardigheden.

Inhoud

Om de consument op professionele wijze te kunnen helpen, is kennis over verkoop en over producten, grondstoffen, ingrediënten, allergenen en hygiëne van essentieel belang.

De training gaat in op verschillende verkooptechnieken en geeft bewustwording over het vak van verkoopmedewerker. Daarnaast zorgt de trainer voor inspiratie en praktische voorbeelden voor het verhogen van het rendement. Daarmee werken deelnemers aan het verbeteren van het rendement van de winkel en aan hun commerciële gevoel. Om een betere uitleg en advies aan de consument te kunnen geven gaan deelnemers aan de slag met de producten uit hun bakkerij, de gebruikte grondstoffen, de allergenen en hygiëne. Tevens krijgen medewerkers meer inzicht in de houding en het gedrag van zichzelf en de invloed daarvan op de consument. Deelnemers proeven en beoordelen de eigen producten en die van andere bakkerijen. Er worden realistische verkoopdoelstellingen afgesproken. De training is een complete en leerzame training om het verkoopteam te motiveren en de kennis verder te vergroten.

De training bestaat uit twee bijeenkomsten over productkennis, twee bijeenkomsten over verkoopvaardigheden en een online leeromgeving.

Subsidie

Deze training wordt gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf: de training kost € 3.575 per groep, na aftrek van de subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dat € 2.323,75 exclusief btw.