Cover voor Voedselveiligheid – incompany

Voedselveiligheid – incompany

Duur
1 dagdeel
Locatie
Incompany
Kosten
€ 985 per groep, subsidie mogelijk
Uitvoerder
FoodBase

Doel

Voedselveiligheid borgen en bewaken.

Doelgroep

Ondernemers, productiemedewerkers, verkoopmedewerkers.

Inhoud

Volgens de wet moet in iedere (banket)bakkerij een voedselveiligheidsplan aanwezig zijn. Hiervoor kun je de Hygiënecode gebruiken. Hoe voer je deze goed in? Hoe leg je het belang ervan uit aan medewerkers? En hoe zorg je ervoor dat zij het voedselveiligheidsplan naleven?

Alle relevante theoretische en praktische kennis over voedselveiligheid wordt in deze training behandeld. Deze training wordt volledig afgestemd op de specifieke situatie in het bedrijf. Daarom is er vooraf een inspectie van de verschillende werkplekken. Op basis van alle informatie behandelt een deskundige trainer van FoodBase de verschillende onderdelen in het bedrijf. Na de training is het medewerkers helemaal duidelijk waarom voedselveiligheid zo belangrijk is en wat hun eigen rol is op dat gebied. Na deze training kan je dan het voedselveiligheidsplan voor het bedrijf optimaal naleven.

De training is bedoeld voor ondernemers en medewerkers die belast zijn met de productie, schoonmaak en verkoop in het bedrijf.

Subsidie

Deze training wordt gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf: de training kost € 985 per groep, na aftrek van de subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dat € 640,25 exclusief btw.