Cover voor Winkelverkoop

Winkelverkoop

Duur
2 bijeenkomsten
Locatie
Incompany
Kosten
€ 2.535 per groep, subsidie mogelijk
Uitvoerder
FoodBase

Doel

Een goed georganiseerde verkoop is essentieel voor het rendement van een bakkersbedrijf. Denk hierbij aan de verkoopvaardigheden van de medewerkers, de gastvrijheid, verleidingstechnieken, service, commercieel denken. Natuurlijk zijn ook de houding en het gedrag van medewerkers erg belangrijk. In deze training gaan we op bovenstaande onderdelen in en leren de deelnemers vaardigheden die een belangrijke bijdrage leveren aan het rendement van het bedrijf.

Doelgroep

Startende verkoopmedewerkers en medewerkers met meer ervaring die behoefte hebben aan een update van hun bestaande kennis.

Inhoud

Tijdens de training Winkelverkoop gaan we aan de slag met verschillende verkooptechnieken en worden deelnemers zich bewust van wat verkoop inhoudt en de rol die zij hierbij spelen. Naast de verkooptechnieken zorgt de trainer voor inspiratie en praktische voorbeelden. Het doel tijdens de training is het verhogen van het rendement in de winkel. Aan de hand van praktische voorbeelden werken deelnemers aan het verbeteren van hun commerciële gevoel. De training is een combinatie van 2 trainingsbijeenkomsten op maat en een online leeromgeving. In deze online leeromgeving zijn voor de medewerkers filmpjes, oefeningen, voorbeelden en achtergrondinformatie te vinden. Naast de technieken die worden aangeleerd worden er doelstellingen gevormd en afspraken gemaakt voor de periode tijdens de training, en ook voor de periode na de training.

Subsidie

Deze training wordt gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf: de training kost € 2.535 per groep, na aftrek van de subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dat € 1.394,25 exclusief btw.