Doelgroep
Productontwikkelaars, categorymanagers, voedingskundigen en marketeers.
Inhoud
- Welke functies hebben zout en suiker in voedingsmiddelen in het algemeen?
- Wat zijn de gevolgen van verlagen of verwijderen van zout en suiker uit een product?
- Welke vervangers voor zout en suiker zijn bekend en worden op dit moment al gebruikt?
- Wat zijn de effecten van de toepassingen van zout- en suikervervangers op de producten en de productkwaliteit?
- Wat zijn de effecten van zout en suiker op de gezondheid?
- Wat zijn de effecten van de verschillende zout- en suikervervangers op de gezondheid?
De workshop is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met zout- en suikerverlaging in producten, zoals productontwikkelaars, categorymanagers, voedingskundigen en marketeers. Je leert wat de rol van zout en suiker in de voedingsmiddelen. Deze kennis wordt direct toegepast op jouw eigen producten of productcategorieën.
De workshop bestaat uit één bijeenkomst van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Toelatingseis
Minimaal mbo-werk- en denkniveau.
Kosten
De workshop kost € 595,- exclusief btw en catering.