Cover voor Win Efteling-kaarten met Bakkersbrein!

Win Efteling-kaarten met Bakkersbrein!

Doe mee met de voorjaars- en volkorenquiz

Heb je Bakkersbrein, de app waarmee je jouw bakvaardigheden kunt testen en verbeteren, al geprobeerd? Sinds kort staat de nieuwe voorjaarsquiz online en ook de volkorenquiz is nu beschikbaar. Als je aan beide quizzen meedoet, maak je kans op een fantastische prijs: vier kaartjes voor de Efteling!

Win Efteling-kaarten met jouw Bakkersbrein

De Bakkersbrein-quizzen zijn leuk en uitdagend: je kunt je kennis van ingrediënten, recepten en producten testen en nieuwe tips en tricks ontdekken. De voorjaarsquiz bevat vragen over de lente, terwijl de volkorenquiz gaat over gezondheid en voedingswaarden van volkorenproducten.

Door aan beide quizzen mee te doen, leer je niet alleen meer over bakken, maar ook over seizoensproducten, tradities en gezondheid. Dé perfecte manier om jouw kennis te testen en te vergroten, en je maakt ook nog eens kans op een fantastische prijs: vier kaartjes voor de Efteling!*

Meedoen?

Download Bakkersbrein en speel beide quizzen om kans te maken op de prijs. Je kunt de app gratis downloaden in de Apple Store en Google Play Store; de links staan op de pagina Bakkersbrein. Doe dus mee en ontdek hoe goed jouw Bakkersbrein echt is!

*Voorwaarden Efteling-kaarten

  • Om kans te maken op de prijs van vier kaartjes voor de Efteling dien je aan beide quizzen (voorjaarsquiz en volkorenquiz) mee te doen en beide quizzen succesvol af te ronden.
  • De winnaar zal willekeurig worden gekozen uit alle deelnemers die aan deze voorwaarden voldoen.
  • De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen en is niet overdraagbaar aan derden.
  • De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gebracht en dient binnen 48 uur te reageren om de prijs te claimen. Indien er geen reactie binnen deze termijn wordt ontvangen, zal er een nieuwe winnaar worden gekozen.

Nieuws uit de branche